Jobba på Fjällgården

VINTERSÄSONGEN 2019

Vi söker säsongare till vårt nya vinterteam från 27 december 2018 till 28 april 2019.

Välkommen att bli en del av husfolket på Credo fjällgård där arbete, bön och friluftsliv förenas i en kristen gemenskap med våra gäster och besökare.

Vi söker dig som vill hjälpa till i kök och städ med matlagning, tvätt, städning, m.m. Vi utlovar varierande arbetsuppgifter där du är en av dem som ser till att våra gäster blir mätta och att alla praktiska detaljer kring deras vistelse fungerar smidigt – samtidigt som du själv får möjlighet att njuta av gårdens närhet till härlig natur!

Vi lagar all mat från grunden och bakar bröd, kakor och efterrätter själva så man bör ha ett stort intresse för mat och bakning, erfarenhet är ett stort plus men viljan att lära räcker långt! Är du någon som tycker om mat!, gärna hugger i där det behövs och som är sugen på att utvecklas som person i ett dynamiskt team där vi alla hjälps åt?

Vintersäsongen är en intensiv period som ger rik möjlighet till rekreation, upplevelser och personlig växt i tro och ledarskap som vi också arbetar med i vår husgemenskap.

Halvtidslön + Volontärkontrakt plus kost och logi.

Kontakta föreståndare Lars och Nenne Häggberg för mer information: 0739-62 21 80.

Anmäl ditt intresse genom att skicka ett personligt brev där du berättar om dig själv till info@credofjallgard.se