Våra egna läger

FAMILJELÄGER 2018

Välkommen att njuta av gemenskap och sommarnaturen på Fjällgården. Lägret kommer att börja 30/7 och sluta efter frukost den 4/8.

Vi träffas och njuter tillsammans av korta eller långa promenader på fjället, lekar och spel i naturen. Vi grillar korv och kanske går på älg- eller bäversafari! Programmet kommer bl a innehålla bibelstudier, barnsamlingar, aftonböner, gemenskapsaktiviteter, fjällvandringar och möjlighet till andra utflykter.

Välkommen med din amälan före den 15 maj.

Pris: Vuxen 1900kr, Barn 7-17 år 1200 kr, barn 4-6 år 650kr, barn under 4 år gratis.

​För anmälan: mail info@credofjallgard.se eller om ni inte har mail går det bra att ringa Fjällgården på 0739 622 180

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SENIORLÄGER på CREDO FJÄLLGÅRD

Välkomna till sommarens seniorläger på Credo fjällgård. Vi ser fram emot fina dagar med god gemenskap, intressanta föredrag, härliga gudstjänster och rekreation och inspiration för kropp, själ och ande i vår vackra fjällnatur.

Medverkande: Agne Nordlander (enbart läger 1), Stefan Holmström (enbart läger 2), Elisabeth Sandlund, Owe Johansson, Cecilia Dalby-Pedersen, Lars Häggberg, Bertil Hanberger samt aktuella Credo-medarbetare.

Läger I: 22 aug - 26 aug 2018
Ankomst läger 1 under eftermiddagen onsdag 22 augusti. Middag serveras kl. 18.
Lägret avslutas med lunch efter gudstjänsten på söndag.

Ladda ner program för läger 1

Läger II: 26 aug -  30 aug 2018
Ankomst läger 2 under eftermiddagen söndag 26 augusti, middag serveras kl. 18 och lägret avslutas med lunch efter gudstjänsten torsdag 30 augusti.

Ladda ner program för läger 2

UTRUSTNING

Viktigt att ta med är
- lakan och handduk
- termos 
- ryggsäck för kortare vandringar
- Nordisk Sång om du har en
- skor eller stövlar för vandring

SAMÅKNING

Det finns troligen plats i många bilar för den som önskar. Försök ordna det själv med hjälp av bifogad deltagarlistan. Lyckas det inte, skicka ett mejl till Sören Nordström soren.nordstrom@seniorvision.se
eller ring 08 560 20920 eller 0706367450

BETALNING

Lägeravgiften är 2 000 kr per person som betalas innan lägret till bankgiro 859-7882 (detta gäller även deltagare som äter på gården men har eget boende).

INKVARTERING

Som ni alla vet är fjällgården en lägergård med enkel standard och flerbäddsrum. Vi har därför svårt att ta särskilda hänsyn och möta alla önskemål beträffande boendet – särskilt om vi vill bereda plats för så många deltagare som möjligt, vilket vi ju vill. En möjlighet är då att ordna eget boende genom Hemfjällstangens stugservice som vi samarbetar med: www.hemfjallstangen.se eller tfn 070-710 32 70. Den extra kostnaden får man då stå för själv. 

För boendet på fjällgården gör vi som vi brukar och försöker pussla så att alla får plats och får det så bra som möjligt och det pusslet brukar inte kunna läggas färdigt förrän dagarna före lägret.

ANMÄLAN

Anmälan senast 15/7 via mail till info@credofjallgard.se.
eller om man inte har mail går det bra att ringa till Fjällgården 0739 622 180

Varmt välkomna och sprid gärna information om detta!

önskar Lars och Nenne Häggberg, fjällgårdspräst, husmor och nya föreståndare på fjällgården sedan årsskiftet, och planeringsgruppen genom Bertil Hanberger.